Facebook
Hyves
Twitter
Picasso
YouTube

BE rijbewijs

Voor je werk met een aanhanger achter de auto rijden, op vakantie met de caravan of bijvoorbeeld met een paardentrailer achter je auto. Vaker dan je denkt heb je het BE rijbewijs nodig.

Standaard opleiding

Heb je er geen haast mee? Dan is de standaard opleiding iets voor jou! Tijdens onze standaard opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Tijdens deze opleiding les je één of meerdere keren per week. Het praktijkexamen kan direct aangevraagd worden, zo weet je direct waar je aan toe bent!

BE in 1 dag!

Het BE rijbewijs in 1 dag halen? Het kan bij ons. Wel is het verstandig om voorafgaand aan de opleiding een intest te rijden om je rijvaardigheid te bepalen. Na deze intest wordt direct de dagopleiding afgesproken. Je weet dus meteen wanneer je gaat lessen en afrijden.

De intest is vrijblijvend, dus na de intest kun je ook besluiten om de standaard opleiding te volgen.
Tijdens onze spoed opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Wanneer BE nodig ?

Uitgebreide informatie kun u vinden door op deze link te klikken:
www.cbr.nl/brochure/rijvaard911.pdf

Inschrijven of contact opnemen

Contact InschrijvingSubsidie !

Wij zijn erkend door tientallen brancheverenigingen waardoor wij subsidie kunnen verstrekken op het BE rijbewijs. Dit kan betekenen dat het volgen van de opleiding via ons voor u veel voordeliger uitvalt. Laat het geld niet liggen en informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden!